Цитата Shalidar (

)
Пів життя, а іноді і більше людина працює, відкладає кошти, щоб придбати соді дім. А тут, раз і ракета і все що ти так плекав знищено. Як захистити свій дім? Як передати дітям те що ти так старанно вибудовував?
Ви, мабуть, розумієте що захистити фізично від ракети, на жаль, не можна, але можна захистити фінансово. Головний інструмент сьогодні – це страхування майна від воєнних ризиків. Багато компаній вже пропонують поліси, які покривають збитки від вибухів, падіння уламків чи ракет. Це, звісно, не поверне стіни, але дасть змогу отримати кошти на відбудову чи ремонт. Я вважаю, що в наших реаліях це вже не розкіш, а необхідність, щоб спати спокійніше. Тому я раджу подумати про такий варіант. У мене наприклад є додаток hotline finance для страховки там зручно порівнювати умови різних компаній і обирати той поліс, який включає покриття воєнних ризиків. Ти також можеш встановити собі такий, або зайти на сайт і зробити це там, обирай те що тобі зручніше. Це дає певну впевненість, що ти не залишишся наодинці з цією бідою.