|
Як правильно вибрати шезлонги для басейну щоб не облажатися
|
|
| Paralel | Дата: Сегодня, 05:42 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Маю проблему з вибором шезлонга для дачі, бо бачу різні види і не розумію який реально вартий своїх грошей. Боюся купити якийсь легкий пластиковий і він гнуться, або навпаки важкий металевий що навіть переставити складно. Ще не ясно як вони тримають спину і чи зручно лежати годинами, підкажіть хто стикався.
|
|
|
|
|
| zeowkyv | Дата: Сегодня, 05:42 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
Мені здається, не треба переплачувати за найдорожчі, я свого брав середній варіант і норм. Комусь може крутіше, комусь простіше, але важливо щоб сидіння не гуло і спинка регулювалася. Просто уяви де будеш його використовувати і скільки часу на ньому сидіти, це реально допоможе визначитися.
|
|
|
|
|
| heboh | Дата: Сегодня, 05:42 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Подумай про конструкцію і матеріали, вони визначають комфорт і довговічність. Є портативні легкі, які легко перевозити, але вони можуть бути не такими стійкими під великим навантаженням. Є розкладні з кількома положеннями спинки, це круто якщо хочеш і сидіти, і напівлежати, і лежати спокійно. Також важливо звернути увагу на каркас і тканину, бо деякі матеріали краще переживають сонце і дощ. Якщо плануєш часто переносити або возити з собою, то легкий метал з текстилем кращий варіант, а якщо місце більш-менш постійне, стаціонарні можуть служити довше.
|
|
|
|
|
| wiceyi7 | Дата: Сегодня, 05:43 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус: 
|
Порада проста, але ефективна, з мого досвіду краще орієнтуватись на конкретні параметри, а не абстрактні - крутий чи не крутий. Я дивився багато варіантів і вибрав те, що має хорошу регульовану спинку і міцний каркас, бо це реально впливає на комфорт. Сам коли вибирав, то натрапив на варіанти з текстилем і металом та зрозумів, що вони легкі для перенесення і при цьому довше не втрачають форму під сонцем чи під дощем. Для мене покупка шезлонга https://www.leroymerlin.ua/f/shezlongy була не просто забаганка, а робочий інструмент для відпочинку біля басейну і на терасі, тому я ще перевірив максимальну вагу, яку вони витримують, та кількість положень спинки щоб знайти той, що найкомфортніший саме для мене. Також глянув на наявність підголівника і підлокітників, бо робить відпочинок значно приємнішим.
|
|
|
|
|