|
Порадьте компактний стелаж на вузький балкон
|
|
| vonaren | Дата: Сегодня, 04:06 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Наши друзья
Награды: 0
Статус: 
|
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, компактний стелаж для вузького балкону, який би одночасно вміщував і квіти в горщиках, і різні коробки для зберігання дрібниць. Дуже важливо, щоб він був міцним, стійким, але при цьому не займав багато місця, адже балкон доволі вузький, і я хочу, щоб залишалося місце для пересування та догляду за рослинами.
|
|
|
|
|
| Paralel | Дата: Сегодня, 04:06 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Особисто я придбав компактний металевий стелаж для свого вузького балкону, і він повністю виправдав очікування. Квіти стоять на полицях дуже стійко, коробки з інструментами й насінням чудово поміщаються. Конструкція легка, але міцна, збирається без зайвих труднощів. Раджу придивитися саме до таких вузьких моделей, вони економлять простір і водночас функціональні.
|
|
|
|
|
| heboh | Дата: Сегодня, 04:07 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Власне я давно шукав щось компактне для балкону, де б вистачало полиць і для квітів, і для зберігання дрібних речей. Обрав металевий стелаж, і він ідеально вписався у вузький простір. Полки міцні, тримають навіть великі горщики, монтаж простий. Зручно, що можна ставити на різних висотах. Дуже задоволений, тепер на балконі порядок і рослинам комфортно.
|
|
|
|
|
| lopapeb | Дата: Сегодня, 04:09 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус: 
|
Раніше на балконі стояли різні коробки і вазони, все виглядало хаотично, а місця для пересування майже не залишалося. Вирішив пошукати компактний стелаж і зупинився на металевій моделі, яку побачив у LeroyMerlin https://www.leroymerlin.ua/f....balkonu Конструкція міцна, полиці добре витримують вазони з квітами, а коробки легко поміщаються на нижніх рівнях. Збирати було просто, вигляд організований і акуратний. Тепер балкон виглядає доглянуто, квіти отримують більше світла, а дрібниці нарешті в порядку.
|
|
|
|
|