|
Хтось пробував Стоматидин при парадонтиті?
|
|
| zeowkyv | Дата: 20-12-2025, 12:49 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус: 
|
Хтось пробував Стоматидин при парадонтиті? Мене давно турбує кровоточивість ясен і неприємний запах, хотів би зрозуміти, чи реально ця речовина допомагає зменшити запалення та полегшити симптоми. Чи варто очікувати швидкого ефекту, або це скоріше довготривале лікування? Буду вдячний за будь-який досвід.
|
|
|
|
|
| wiceyi7 | Дата: 21-12-2025, 09:19 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус: 
|
Використання Стоматидину помітно зменшило відчуття печіння і подразнення ясен. Не відразу, але після декількох днів стало легше чистити зуби без дискомфорту. Для мене важливо, що препарат не подразнює слизову, а відчуття свіжості зберігається довше. Втім, прийом слід робити за рекомендацією лікаря.
|
|
|
|
|
| Paralel | Дата: 22-12-2025, 15:38 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Куратор
Статус: 
|
Спочатку я був скептично налаштований, бо вже пробував різні засоби для ясен. Але після використання цього продукту запалення дійсно стало менше, а ясна перестали кровоточити так інтенсивно. Для мене це був приємний сюрприз, адже ефект був помітний швидше, ніж очікував. Звісно репарат слід застосовувати за рекомендацією та призначенням лікаря, і я дотримувався цього правила.
|
|
|
|
|
| zeowkyv | Дата: 23-12-2025, 18:37 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус: 
|
Я використовував Стоматидин при пародонтиті https://stomatidine.com.ua/main-menu/paradontit/ двічі на день після чищення зубів. Перед використанням будь-якого засобу необхідна консультація з фахівцем, тому що є протипоказання і самолікування може нашкодити. Мені зручніше спочатку злегка прополоскати рот теплою водою, а потім дати Стоматидину подіяти 2-3 хвилини. Це робить ефект більш помітним. Також варто звертати увагу на щітку та пасту, щоб вони не пошкодили ясна, адже навіть найкращий засіб для ополіскування працює ефективніше при правильному догляді. Крім того, я стежив, щоб їжа не була надто солодкою і між зубами не було залишків. В інструкції до препарату все чітко пояснюється, як правильно його застосовувати і на що звертати увагу, щоб побачити результат.
https://d3.skrinshoter.ru/s/281125/hBKe7BtJ.jpg?view=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-28-11-2025%2008:46:38.jpg
|
|
|
|
|