| Stervo4ka | Дата: Сегодня, 15:05 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус: 
|
Нещодавно виникла потреба закупити велику партію бігбег для господарських потреб, і, чесно кажучи, довго не міг знайти нормального постачальника, щоб і ціна була адекватна, і якість не підводила. Переглянув кілька варіантів, поспілкувався з різними компаніями, але в результаті зупинився на одному виробнику, який реально виправдав очікування.
Замовляв на сайті компанії UkrBagPak — сподобалось, що це саме виробник, а не посередники. Відразу відчувається більш відповідальний підхід: допомогли підібрати потрібні параметри (щільність, розміри, тип строп), відповіли на всі питання без “води”. Брав оптом, тому для мене було важливо, щоб не було затримок по термінах — все відвантажили чітко, як і домовлялись.
По якості теж без претензій: матеріал міцний, шви акуратні, витримують навантаження без проблем. Використовуємо для сипучих матеріалів — все ок, нічого не рветься і не сиплеться. Плюс при оптовому замовленні ціна вийшла цілком конкурентна, навіть вигідніша, ніж у деяких “перекупів”.
Загалом, якщо шукаєте біг-беги від виробника і хочете купити оптом без зайвого клопоту — можу сміливо рекомендувати цей варіант. Я залишився задоволений і, швидше за все, буду замовляти ще.
|
|
|
|
|