|
Гібридна Honda CR-V — чи це дійсно економно в Україні?
|
|
| Кеша | Дата: Вчера, 01:28 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус: 
|
Хлопці, підкажіть, хто реально їздить на гібридній Honda CR-V в Україні? Чи виходить вона справді економною в наших умовах? Цікавить не реклама, а реальний досвід: скільки спалює в місті, як поводиться взимку, чи не втрачає тяги? Думаю над купівлею, але хочеться зрозуміти, чи воно взагалі того варте.
|
|
|
|
|
| vlad | Дата: Вчера, 01:29 | Сообщение # 2 |
Статус: 
|
Їжджу вже другий рік на CR-V Hybrid, і скажу чесно — був приємно здивований! У місті реально тримає 6–6.5 л, навіть у заторах. Взимку трохи більше, але не критично. Машина тиха, плавна, електрика добре підтягує, коли треба. Я б сказав, що для нашого режиму їзди гібрид — саме те.
|
|
|
|
|
| Кеша | Дата: Вчера, 01:31 | Сообщение # 3 |
Статус: 
|
Дякую за відгук, це корисно. А можеш уточнити, як машина себе веде на трасі? Чи не відчувається, що гібрид «слабший» за звичайний бензин? Бо мені інколи треба їздити по 300–400 км, і хочеться розуміти, чи вистачить динаміки.
|
|
|
|
|
| vlad | Дата: Вчера, 01:33 | Сообщение # 4 |
Статус: 
|
На трасі CR-V Hybrid поводиться нормально, не скажу, що це ракета, але обгони робить упевнено, особливо якщо перейти в спорт-режим — там електромотор добре допомагає. До 120–130 км/год їде комфортно, далі вже трохи гучніше, але терпимо. Якщо реально думаєш купити Honda , то зараз багато хто бере їх саме гібридні, бо вони свіжіші й економніші, ніж наші «ринкові» бензинки. Та й ціни зараз адекватні: можна знайти варіанти з невеликим пробігом, акуратні, з повною історією. Тож якщо хочеш щось надійне й економне — CR-V Hybrid хороший варіант.
|
|
|
|
|